Incearca salteaua Mysa o data si o veai avea mereu cu tine!

Este o saltea moale, acoperita cu varfuri speciale, care, profitand de nenumaratele proprietati terapeutice ale presopuncturii cutanate si reflexoterapiei , va poate ajuta sa scada stresul, tensiunea musculara la gat, umeri si spate, problemele de somn, problemele circulatorii, epuizarea, lipsa de energie, tensiunea in zona cervicala si lombara …

Multi se intind cateva minute pe salteaua de presopunctura Mysa pur si simplu pentru a-si face cadou momente placute de relaxare, pentru a elimina tensiunile mentale si fizice si pentru a-si dedica o perioada de timp pentru ei insisi …

Conform ideii de presopunctura cutanata, varfurile din material strict netoxic si hipoalergenic, in contact cu spatele gol, vor stimula sistemul nervos dupa cateva minute (actioneaza ca stimulenti cu actiune proprioceptiva, stimuland sistemul neuro-motor) trimitand impulsuri la nivelul maduvei spinarii, pana la nivelul creierului, activand productia de endorfine si oxitocina.

Endorfinele sunt, de asemenea, numite “hormoni ai fericirii”, deoarece blocheaza impulsurile durerii, producand un sentiment de bunastare. (scaderea durerilor musculare, la gatului, la cervicala si a articulatiilor)

Oxitocina este, in schimb, “hormonul iubirii si al seninatatii”, deoarece ofera un sentiment larg de liniste, precum si o somnolenta usoara (impotriva stresului, a epuizarii si a problemelor de somn)

Alt efect vazut de multi este stimularea circulatiei sangvine si limfatice, cu un aport relativ mai mare de oxigen pentru muschi si organe. (probleme de circulatie, celulita etc.).

MYSA MEREU CU TINE

DACA ALEGI MYSA, ALEGI SA TE SIMTI BINE

CE SE INTAMPLA CAND STAM INTINSI PE SALTEAUA MYSA

15 minute: efectul presopuncturii cutanate ale varfurilor pe corp stimuleaza eliberarea oxitocinei si a endorfinei.

20 – 30 de minute: nivelurile de stres in organism scad, somnul este imbunatatit, tensiunile mintii si corpului sunt dizolvate, circulatia sangelui si sistemul limfatic sunt ameliorate.

Peste 45 de minute: efect analgezic: in acest moment ati putea incepe sa gasiti beneficii de tip analgezic, tipic presopuncturii. Multi traiesc deja o ameliorare a durerii, cresterea metabolismului si inflamatia poate incepe deja sa scada.

Un succes pur si simplu impresionant garantat de utilizatori

Incercam acum sa explicam ce se afla in spatele efectelor benefice pe care le-au descoperit mii de fani in folosirea saltelelor si pernelor noastre Mysa

Totul a inceput prin redescoperirea saltelei de presopunctura asa cum a fost proiectata in urma cu zeci de ani de rusul Ivan Kuznetzov, urmata de crearea unei versiuni„suedez“, cu materiale noi si design nou ale varfurilor.

Si apoi evolutia finala, cu noile saltele de presopunctura MYSA, care a optimizat beneficiile printr-un design unic al varfurilor, o alegere atenta a materialelor, forme noi, si asocierea cu alte terapii naturale, pentru stimula beneficiile, comparativ cu alte modele care sunt “ferme” fata de versiunea 2006.

Rezultat: un succes si mai uimitor, care a stimulat un interes enorm din partea operatorilor din acest sector, de la medici la experti in terapii naturale. Mai multe scoli si clinici incearca in sfarsit sa ofere o explicatie medicala / stiintifica fenomenului “Spikemat” la nivel mondial

Ar trebui totusi sa incepem prin a spune ca cei cu experienta in reflexoterapie, prsopunctura, acupunctura, sau orice alta terapie similara, de indata ce vede un articol MYSA, de multe ori se dovedeste a intelege beneficiile, si poate intelege potentialul lor, imediat , si aproape “evident”, in simplitatea sa.

CORPUL TAU MERITA SALTEAUA MYSA!

Produse recomandate

-24%
412,00 lei 315,00 lei
-24%
449,00 lei 339,00 lei