Cel mai bun remebiu natural pentru durerile lombare

Durerile de spate pot fi cauzate de mai multi factori, de obicei de natura mecanica,cum ar fi o trauma sau stresul crescut si incordarea coloanei vertebrale.

Presopunctura este una din cele mai eficiente terapii datorita capacitatii bine-cunoscute de eliberare a beta-endorfinelor (antiinflamatorul natural al corpului uman) si cresterii fluxului sanguin intr-o anumita zona (hiperemie)ducand la relazarea muschilor si atenuarea durerii.

Deasemenea, presopunctura (spre deosebire de alte terapii) nu are efecte secundare negative, nu necesita administrarea medicamentelor si este „statica” – nu necesita niciun efort fizic.

Cea mai buna saltea de presopunctura pentru durerile lombare

 In ultimii ani, salteaua Mysa a devenit un mijloc eficace de a inlatura simptomele durerilor lombare.

Daca suferi de astfe de dureri, aseaza salteaua pe pat sau pe o suprfata plata, aliniaz-o in zona unde se simte durerea cronica, acuta sau o incordare (cauzate de activitati sportive, statul la biroul, etc.) si relaxeaza-te. Ca si sfat, pune perne sau prosoape rulate sub genunchi pentru un comfort superior – in acest fel  zona lombara va apasa in mod egal pe suprafata saltelei. Trebuie mentionat ca adesea durerile sunt cauzate si de inflamatii ale nervilor adiacenti coloanei – in orice caz, varfurile saltelei vor inerva muschii in scopul relaxarii, rezultand eliberarea de endorfine.

Combinatia de terapii – presopunctura & magnetoterapie amplifica proprietatile de ameliorare a durerii ale saltelei. Rezultatele testelor efectuate de noi arata ca un numar considerabil de utilizatori (+18%) au experimentat o reducere semnificativa a durerilor lombare. Acest lucru este cel mai bine descris de insasi maniera in care Magneti Mysa e utilizata si de efectul relaxant al biomagnetilor asupra zonelor dureroase (sacrala si lombara).

Biomagnetii cu polaritate negativa sunt non-electrici si non-alergenici – mai mult, ei sunt pozitionati cu atentie pentru a maximiza re-echilibrarea, ameliorarea si relaxarea durerilor musculare.

Trei terapii naturale pentru durerile lombare

Clasica saltea Original Mysa este una dintre cele mai populare saltele de presopunctura de pe piata pentru tratamentul durerilor lombare. De-a lungul anilor, a furnizat miilor de utilizatori ameliorarea durerilor lombare . Cu toate acestea, cea mai eficienta saltea din gama noastra de produse pentru durerile lombare este Magnetic Mysa.

Dintre toate, Magnetic Mysa este una dintre cele mai utilizate saltele de catre persoane din domeniu pentru amelioarea durerilor lombare – este apreciata eficacitatea superioara datorata biomagnetilor speciali si proeminentelor cu 33 de varfuri. In plus, este 100% naturala, umplutura de fibre vegetale Mysalus Mysa asigurand o respirabilitate perfecta si o presopunctura uniforma asupra zonei ce este tratata. Este prietenoasa cu mediul, fiind complet reciclabila.

Ofertele noastre booster

Durerile lombare sunt o afectiune ce trebuie adresata cu un produs eficient si complet. Deasemenea, acest produs trebuie sa fie natural, pentru a preveni efectele secundare nedorite. Avend in vedere cele prezentate, cea mai potrivita saltea pentru durerile lombare este, fara niciun dubiu, ErgonoMag Mysa.

ErgonoMag Mysa  combina conceptul de Magnetic Mysa  cu suportul lombar ergonomic, termic Mysa hot ErgonoPad. Actiunea cumulata ferma & inexorabila va trata durerile lombare pana la disparitia acestora. Ergonomag Mysa este potrivita in special pentru durerile lombare , datorita proprietatilor benefice ergonomice, magneto-terapeutice si termo-terapeutice.

Acesata actiune continua si dupa finalizarea sesiunii. In plus, Mysa Hot ErgonoPad poate fi utilizato si ca o curea termica de suport lombar, pentru un efect accentuat de ameliorare a durerii.

Produse recomandate

-24%
412,00 lei 315,00 lei
-24%
449,00 lei 339,00 lei