Presopunctura: cel mai bun remediu natural pentru discopatie

Discopatia apare cand celulele discurilor intravertebrale nu sunt hidratate suficient, se deterioreaza si nu se mai refac.

De aceea, este imperativ necesar sa aibe resurse suficiente de oxigen, apa si nutrienti.

Desi durerea se poate manifesta in variate locatii de-a lungul coloanei,  cele mai importante zone tratate prin intermediul presopuncturii sunt zonele sacrala si lombara, iar prin intermediul megnetoterapiei este vizat intreg spatele. Aplicat, actiunea proeminentelor cu 33 de varfuri (stric bazata pe principiile Kuznetov) combinata cu fibrele vegetale si organice de alac asigura o actiune perfect uniforma a presopuncturii. Aceasta, alaturi de beneficiile magnetoterapiei, va asigura un flux optim de nutrienti si oxigen la toate vertrebele, activand in mod constant regenerarea celulara.

Te vei simti reajustat, eliberat, re-echilibrat, regenerat…resetat!

Cea mai buna saltea de presopunctura pentru discopatie

Numai salteaua Magneti Mysa asigura o eliberare constanta de endorfine si un flux sangvin si limfatic imbunatatite.

„Te simti ca si cum ai fost lovit de un potop de substante naturale benefice care atenueaza inflamatia, alina tensiunile musculare si relaxeaza intreg corpul!”

Cateva minute pe salteaua Mysa sunt suficiente sa experimentezi reducerea tensiunii musculare si sa te bucuri de momente de relaxare profunda. In plus, corpul tau va elibera un aflux de endorfine si vei simti o caldura placuta datorata circulatiei imbunatatite.

Trei remedii naturale impotriva discopatiei

Salteaua originala Mysa este extrem de eficienta in imbunatatirea circulatiei sanguine datorita proeminentelor cu 33 de varfuri si umpluturii din fibre vegetale Mysalul Mysa, asigurand o terapie echilibrata si eficienta de presopunctura. Pentru afectiunile legate de discopatie si hernii de disc cea mai potrivita alegere este Magnetic Mysa – polaritatea negativa a bio-magnetilor (pozitionati sa actioneze de o parte si de alta a coloanei vertebrale) potenteaza circulatia sangvina si limfatica, asigurand un extra flux de nutrienti cartilajelor.

Mysa Booster

Daca iti doresti un produs si mai eficient, iti recomand calduror inovativa saltea ErgonoMag Mysa. Aceasta se adreseaza regiunii lombare intr-o maniera complexa datorita designului ergonomic si efectelor benefice ale termoterapiei – va fi influentat in mod pozitiv intreg corpul.

ErgonoMag Mysa este singurul produs de pe piata care imbina presopunctura,  magneto-terapia si termoterapia pentru a trata discopatia si hernia de disc. Datorita suportului lombar Mysa Hot ErgonoPad va actiuna in cel mai eficient mod posibil asupra segmentelor vertebrale L4-L5.

Cureaua termica pentru suport lombar poate fi folosit chiar daca nu esti asezat pe salteaua ta Mysa.

Produse recomandate

-24%
412,00 lei 315,00 lei
-24%
449,00 lei 339,00 lei