Linia cea mai completa din lume
Evolutia “Suedeza” al faimoasei saltea cu microvarfuri… inventata zeci de ani in urma in Rusia de Prof. Ivan Kuznetsov
Ai dureri de spate? Insomnie? Dureri cervicale? Stres? Tenisuni musculare? Mysa a creat mai multe modele… uite cum sa alegi salteaua care ti se potriveste.
Saletelele Mysa, in versiuni diferite, sunt complet identice intre ele, pentru materialele folosite (100% bumbac natural și umplutura vegetala, varfuri din ABS netoxic)dimensiuni (Mysa Large, 80×45 cm), designul florilor ( cu 33 de varfuri si densitate echilibrata).
Prin urmare, ele difera intre ele prin unele elemente adaugate ( biomagneti, etc …) care le fac potrivite pentru beneficii sau tulburari specifice:
Magnetic Mysa: zona inferioara a spatelui, lombalgie, dupa un antrenament, circulatie necorespunzatoare
Perna termo: dureri de cervicala, tensiune la nivelul cefei și al umerilor, dureri de cap
Original Mysa: tensiuni de spate difuze, epuizare, sciatica, celulita
Termo Mysa: tensiuni și dureri difuze, stres puternic psiho-fizic 
De stiut ca toate saltelele au capacitatea de a exploata beneficiile presopuncturii, deci toate au efecte  decontracturante, miorelaxante, detensionante, de stimulare a circulatiei și asigura un somn bun.
NOTA: Termo Mysa nu este altceva decât combinatia dintre salteaua Original Mysa cu perna Termo Mysa: cea mai lunga saltea de presopunctura de pe piata, ceea ce garanteaza o stimulare completa a tuturor punctelor reflexologene relevante, garantând performanta maxima a presopuncturii de la zona sacrala pâna la zona cervicala. De ce saltea plus perna, și nu pur și simplu o saltea mai mare? Deoarece salteaua ar fi crescut doar dimensiunea și nu ar fi garantat ergonomia pe zona cefei, unde perna moale Mysa, având interiorul din pleava de alac (fara plastic, burete rigid sau interior gonflabil), prin urmare  asigura o presiune mai omogena a microvarfurilor.
ALEGE MYSA PENTRU TINEDACA ALEGI MYSA, ALEGI SA TE SIMTI BINE

Produse recomandate

-24%
412,00 lei 315,00 lei
-24%
449,00 lei 339,00 lei