Va puteti intinde acasa, pe spate sau pe alta parte a corpului, eventual, pe pielea goala ori de cate ori doriti, pentru sesiuni de 20 pana la 50 de minute, in fiecare zi sau cateva zile pe saptamana, in functie de afectiune și disponibilitatea timpului. Fiecare saltea are instructiuni in functie de beneficiile pe care doriti sa le obtineti.

Saltelele au o dimensiune aproximativa de 85 x 45 cm (și perna termica este mult mai mica decat o perna normala de pat) și NU sunt proiectate sa se doarma pe ea toata noaptea, nu au nimic electric, și le  puteti folosi ORIUNDE: pe pat, pe un covor, pe fotoliu sau scaun, in timp ce va uitati la televizor sau inainte de a merge la culcare sau in timp ce meditati sau cititi o carte, atat dimineata (pentru a beneficia de toate zi) cat și seara (pentru a va relaxa inainte de un somn bun).

Ofera-ti cel putin douazeci de minute pentru tine, intr-o camera liniștita sau cu muzica relaxanta, intr-un calm total,in acel moment al zilei pe care il consideri potrivit. Punet salteaua MYSA pe pat, fotoliu sau pe orice alta suprafata confortabila, fa patru respiratii profunde din diafragma, uita de lumea de afara, relaxeaza corpul și bucura-te de senzatiile ce vor radia in corpul tau!

Se poate utiliza ori de cate ori se doreste: este recomandat de cel putin trei ori pe saptamana timp de aproximativ 20 de minute, dar acest lucru depinde de ceea ce doriti sa obtineti de la utilizarea saltelei. Nu utilizati pe un plan inclinat și nu va mișcati excesiv sau nu va rasuciti corpul atunci cand va aflati pe el. Ori de cate ori doresti sa schimbi pozitia, ridica-te intr-o pozitie așezata și apoi intindeti-va in noua pozitie. Bea multa de apa, pentru a permite sa reechilibreze energia interioara.

Nu trebuie sa utilizeze salteaua cu microvarfuri: Femeile gravide și, in general, persoanele afectate de: Vatamari sau iritatii ale pielii, cum ar fi insolatie, inflamatie, dermatite, eczeme, psoriazis sau rani deschise; – boli cronice, cum ar fi artrita reumatoida, tromboflebita sau cine utilizeaza medicamente pentru subtierea sangelui; – Probleme de coagulare (hemofilie) sau administrarea de anticoagulante, enoxaparina și heparina (de asemenea, pentru singurul risc de hemoragie sau hematoame cutanate); – Tulburari cardiace sau boli de orice fel; – presiune scazuta; – Hipersensibilitate cutanata de orice fel.

Inavata sa iti ascultati corpul de fiecare data cand vei putea sa te intinzi pe salteaua ta MYSA: vei intelege modul in care corpul și mintea ta vor beneficia la maxim.

1. Dupa fiecare tratament, se recomanda sa te relaxezi inca putin, sa bei lichide sau sa faci o activitate fizica ușoara pentru a impulsiona recuperarea activitatii normale a corpului.

2. Sensibilitatea la durere cauzata de presopunctura cutanata variaza de la o persoana la alta, și poate, de asemenea, si poate fi influentata de situatii temporare (boli, starea psihofizica, administrarea de  medicamente, schimbarea de greutate corporala).

Prin urmare, prima data ar putea fi recomandabil sa se foloseasca salteaua purtand un articol de imbracaminte (tricou) și nu mai mult de 10 minute, de preferinta, la mijlocul zilei: aceasta pentru a intelege gradul de suportabilitate al varfurilor de presopuntura, și reactia propriului corp la sfarșitul fiecarei sesiuni.

3. Nu exista niciun motiv pentru a renunta la terapiile efectuate cu medicul sau terapeutul atunci cand incepeti sa folositi salteaua.

4. Este recomandat sa consulti intotdeauna medicul tau pentru un aviz preliminar sau pentru un consult cu privire la posibilitatea de a utiliza salteaua, sau chiar eventual sa renunti daca apar perturbari minore.

5. Datorita eliberarii mai mari de Oxitocina , salteaua cu microvarfuri poate provoca somnolenta, prin urmare se recomanda sa nu conduceti  mijloc de transport dupa utilizare.

6. Nu folositi niciodata salteaua in mod diferit fata de cum este prezentat pe site-ul nostru

Produse recomandate

-24%
425,00 lei 324,50 lei
-30%
699,00 lei 489,00 lei
-24%
462,00 lei 349,00 lei